Creëer jouw unieke leven

Creëer jouw unieke leven formule

Ben jij er klaar voor om los te laten, jouw eigen unieke leven te creëren?

De kracht van het creëren van jouw unieke leven is dat jij, als jij eenmaal besloten hebt welke eindbestemming je hebt, het volgende uitwerkt. Maak een collage of tekening, schrijf het uit op een mooi papier, zorg dat het er mooi uitziet en hang het op een plek waar jij het dagelijks ziet. Zorg er ook voor dat je specifiek in tijdsperioden aangeeft wanneer je daar wilt zijn. Dan zal dat zich gaan manifesteren.

Ben je er klaar voor om jouw unieke leven te creëren? Dan is het nu tijd om concreet jouw bestemming te bepalen en in actie te komen!

Stappenplan

 1. Bepaal jouw bestemming
  Bedenk waar je naartoe wilt en wat je wilt doen, wat je wilt zien gebeuren en wie jij wilt ontmoeten. Visualiseer deze plek. Herhaal dit elke dag.
 2. Maak het persoonlijk
  Wat en hoe wil jij het personaliseren om het volledig jouw reis te laten zijn?
 3. Plan jouw reis
  Tijdspad. Zet deadlines waar ze nodig zijn. Wees niet bang om deze aan te gaan en daag jezelf uit. Wees duidelijk en specifiek.
 4. Bereid je voor
  Zoek de juiste training en relevante informatie via boeken, internet of andere media, coaching en mentoren. Vraag hulp waar nodig.
 5. Pak je tas
  Wees er zeker van dat je een checklist hebt gemaakt van alles wat je voor jouw reis nodig hebt.
 6. Klaar om te vertrekken
  Je staat op het punt om deze fantastische reis te beginnen. Start NU de motor! Stel de tijd van vertrek in.

Je kunt nu aan jouw fantastische reis beginnen, het leven zal je leiden! Jij bent de Ontwerper Van Jouw Leven. JIJ hebt die kracht in je om het beste uit JEZELF te halen.

Je hebt nagedacht over hoe jouw leven eruit zal zien. Begin nu bij het begin… Kijk naar alle aspecten en denk na over waar jij veranderingen in wilt aanbrengen. Denk erom dat dit niet iets is om alleen maar over te schrijven. Je moet het ook DOEN! De motoren draaien, maar JIJ moet nu de handle overhalen om te kunnen vertrekken.

WAAROM ZOU JE NOG WACHTEN?

Neem nu actie! De tijd staat niet stil. Er is geen reden om de reis naar Jouw Bestemming te vertragen!

Ik wens jou een meest geweldige, inspirerende en fantastische reis toe met het creëren van Jouw Unieke Leven! Geniet van elk moment, elke uitdaging die je tegenkomt en vier jouw fantastische momenten van behaalde successen.

Be, healthy, wealthy and happy!

Reactie plaatsen