Unique Life Creator

3 stappen naar jouw gezondheid, rijkdom en geluk

Bestel direct!

Richard Breijer

Directeur Roodbeen

Inspirerend, verhelderend en stimulerend!

Het is een inspirerend, verhelderend en stimulerend boek en ik raad het iedereen aan om te lezen. 


De inhoud van het boek is gerelateerd aan dagelijkse situaties die wij allemaal wel op de een of andere manier in het leven tegenkomen. 


Het boek straalt de passie van Nelleke uit om de mens centraal te stellen. Wie ben je en wat wil je? Deze passie en gedrevenheid hebben geresulteerd in een uniek programma ‘The Unique Life Creator SystemTM’ dat gebaseerd is op een unieke combinatie van Ayurveda en NLP en een prachtige aanzet om mensen tot nadenken te zetten over hun eigen leven. 

Heb jij de wens om gezonder, rijker en gelukkiger te worden?

 Zo ja, dan is dit het perfecte moment om alle dingen waar jij je zorgen over maakt los te laten. Start nu de motoren en vertrek naar jouw bestemming! Dit boek is de eerste stap om uit te zoeken waar je naartoe wilt.


Unique Life Creator leidt de lezer door drie verschillende gebieden in het leven: Onafhankelijkheid, Connectie en Lifestyle. 


Alle drie zijn met elkaar verbonden. De Ayurveda, letterlijk vertaald de wetenschap van het leven, laat zien dat je deze onderwerpen niet van elkaar kunt scheiden, omdat Ayurveda een totale manier van leven is. Deze drie zijn de gebieden waarin wij onze uitdagingen vinden. Soms zijn het dagelijkse uitdagingen, soms zijn ze complexer. 


Wanneer er ergens sprake is van een verstoring of onbalans, dan is de kans groter dat je niet gelukkig bent, omdat de balans tussen geest, lichaam en ziel er niet is en zo jouw gezondheid beschadigt. En als een sneeuwbaleffect zou het invloed kunnen hebben op meerdere gebieden in je leven.


Met dit boek inspireert, motiveert en daagt Nelleke mensen over de hele wereld uit. Het boek neemt je mee op een fantastische reis van zelfontwikkeling, leren loslaten en door drie eenvoudige stappen gezond, rijk en gelukkig te worden.

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Direct een gevoel van herkenning

Het boek Unique Life Creator gaf mij bij sommige stukken, direct een gevoel van herkenning, enthousiasme in andere delen maar vooral inspireerde het mij om (opnieuw) op een andere manier naar mijzelf te kijken, mijn leven en naar mijn onderneming. 


Kennis hebben is één ding, kennis op een begrijpelijke en toegankelijke manier delen is wat anders. Ik weet zeker dat de wereld en de mensen baat hebben bij jouw woorden en kennis Nelleke! 

José Pieterson
Architect of Business Clarity

 • Een geweldige blik met grote inzichten die praktisch toepasbaar en te gebruiken zijn

  De afgelopen jaren heb ik vele boeken mogen lezen over persoonlijke ontwikkeling & coaching, om vanuit een eigen perspectief een verandering in mijn leven door te voeren. Dit boek: “De Unique Life Creator” geeft zonder twijfel een geweldige blik met grote inzichten die praktisch toepasbaar en te gebruiken zijn binnen jouw dagelijkse leven!

  Edwin van Korlaar
  CCO Xcellent

 • It really is a tremendous read, full of great insights

  Having built 8 companies, I understand the importance of every word in this book. Freedom and connection are super important to me, but gradually getting caught in the trap of working all the time meant I not only lost connection with myself and my family. I also lost my freedom, which was killing my relationships, my desire to continue living and my body. I wish I had read this book before I ended up in hospital burned out and breaking down 5 years ago. 


  As I read each page here, my eyes were opened to the strategies I could have used back then, had I known what to do. It really is a tremendous read, full of great insights, practical implementation techniques for everyday living and it has a wonderful message throughout. 


  I highly recommend this book to be read by every human on the planet....

  Sammy Blindell
  Founder, CEO & Brand Brain

 • Overtuigd? Bestel vandaag nog!

  Limited

  E-book 

  Unique Life Creator

  2,99

  3 STAPPEN NAAR JOUW GEZONDHEID, RIJKDOM
  EN GELUK

  Limited

  Paperback Unique Life Creator

  19,99

  3 STAPPEN NAAR JOUW GEZONDHEID, RIJKDOM

  EN GELUK

  Limited

  Paperback Unique Life Creator

  19,99

  3 STAPPEN NAAR JOUW GEZONDHEID, RIJKDOM

  EN GELUK