2-daagse training

In 2 dagen een verdieping op de blueprint van alle aspecten in jouw leven zoals onafhankelijkheid, connectie, lifestyle en loslaten

In deze training nemen we je mee op reis
om jouw unieke leven te creëren

Dit is een verdieping op de basistraining waarbij we dieper op de 4 hoofdonderwerpen van de training
The Unique Life Creator SystemTM ingaan.


In deze training leer je :


 • hoe je ONAFHANKELIJK wordt;

 • hoe je meer inzicht krijgt in de effecten van jouw handelen en dit zelf kunt sturen;

 • hoe jij op een fantastische manier kunt verbinden met anderen en de CONNECTIE kunt versterken. Maar vooral wat de effecten daarvan zijn;

 • wat het voor jou betekent om zelf regie over jouw leven te voeren in plaats van het (on)bewust laten leiden door jouw omgeving, werk- of privéomstandigheden;

 • hoe jouw LIFESTYLE jouw persoonlijke waarde laat zien en hoe jij jouw waarde kunt verhogen;

 • hoe alle aspecten in jouw leven van invloed zijn op jouw gezondheid en balans in je leven en waarom je dit niet mag negeren;

 • hoe jij eindelijk van die stress of druk uit jouw omgeving, privé of werkgerelateerd afkomt;

 • waarom LOSLATEN zo belangrijk is.

De vier onderdelen uit de training

Onafhankelijkheid

Connectie

Lifestyle

Loslaten

Onderdelen uit de training uitgelicht

Wil jij onafhankelijk zijn?

Independence of onafhankelijkheid, is iets wat velen van ons graag willen. Een leuk voorbeeld is het hebben van een eigen huis. Bedenk eens wie het huis eigenlijk bezit? Is dat de bank, de hypotheekverstrekker of ben jij dat?


Veel mensen zitten in de ratrace omdat ze veel verplichtingen hebben op financieel, persoonlijk en mentaal gebied. Sommige mensen blijven jarenlang in dezelfde baan en geloven erin dat door hard werken en door het tonen van veel extra inzet zij mogelijk promotie kunnen maken en zich kunnen verbeteren binnen de organisatie. Daar is niets mis mee. Die mensen zijn afhankelijk van hun manager of directie die uiteindelijk hun pad bepaalt. Zij voelen zich veilig, maar de werkelijkheid is anders, eigenlijk zijn zij volledig afhankelijk van de beslissingen die door directie of management worden genomen. 


Zou je deze mensen vragen of ze zouden blijven werken in de baan die ze hebben als ze een grote geldprijs zouden winnen, dan is negen van de tien keer het antwoord ‘nee’. Je kunt je dus afvragen of het hier echt om de baan gaat of omdat het gemakkelijk is om in de baan te blijven zitten.


Vervolgens zouden een aantal van deze harde werkers zeggen “Als ik genoeg geld had, dan zou ik doen wat ik altijd al had willen doen en dat is ergens heerlijk in een mooi en exotisch land wonen, ’s ochtends geen wekker hoeven zetten en opstaan wanneer ik wil. Maar ja, ik heb dat nu eenmaal niet en zal het waarschijnlijk nooit krijgen, dus ja…”.


De meeste mensen blijven uit gemak veilig in hun comfortzone zitten en realiseren zich niet dat ze hierdoor eigenlijk gevangen zitten in hun eigen ratrace, hun comfort zone, mindset en eigen overtuigingen. Ze weten dat ze liever anders zouden willen en niet echt gelukkig zijn, maar ze kunnen niet anders.

Ben je op zoek naar meer connectie of verbinding?

Eén van de menselijke behoeften is CONNECTIE of wel verbinding. In het leven zijn wij allemaal op zoek naar iets of iemand. Het hoeft niet per se een ander mens te zijn waar wij de verbinding mee zoeken. Het kan ook om een waarde, identiteit en zelfs een gewoonte gaan. 


Connectie ofwel verbinding kunnen wij op verschillende manieren maken, door liefde en positieve interactie, maar het kan ook door negatieve interactie zoals agressie, haat en geweld.


Verbinding kun je maken op een persoonlijke manier, via business, politiek of media. Wees altijd voorbereid om te communiceren. Als jij hulp van iemand verwacht dan is het normaal dat je zelf ook iets terugdoet of hulp aanbiedt als de ander daarmee geholpen is. 


De kracht van de verbinding is bijvoorbeeld het netwerken met andere mensen. De kracht is ook dat het deuren naar nieuwe mogelijkheden voor je opent en het jou ook introduceert bij mensen die je anders niet zou hebben ontmoet, mensen die jou verder kunnen helpen op weg naar jouw bestemming.


Wat maakt dat connectie of verbinding toch een vrij complex onderwerp is? Er bestaat een directe link tussen verbinding en connectie en bijvoorbeeld delen, respect, eerlijkheid, seksualiteit, vertrouwen, loyaliteit, bij iemand horen, samenwerken, herkenning, geaccepteerd worden door anderen, deel uitmaken van…, transparantie en ook geven zonder er iets voor terug te ontvangen.


Hoe de omgeving jouw leven beïnvloedt

In een bepaalde tak van de filosofie voerde men de discussie die zoekt naar het antwoord op de vraag: Wat is de definitie van een mens? Sommige filosofische scholen geloven dat de mens geboren is met voorgeprogrammeerde motieven die alles in zijn of haar leven bepalen. 


Een ander argument dat Aristoteles voor de eerste keer voerde, is dat de mens een Tabula Rasa is wanneer hij wordt geboren. Dit betekent dat een baby als een schone lei wordt geboren en dat die schone lei daarna pas wordt beschreven met ervaringen en activiteiten die in zijn of haar leven gebeuren.


De wereld om jou heen is de totale opsomming van ontelbare invloeden die zich continu vormen, van karakter eigenschappen tot de acties die je neemt en het beeld dat jou als mens beschrijft. 


Als mensen de impact van de manier waarop ze door hun omgeving worden gevormd begrijpen, dan zouden zij meer moeite nemen om zich in een andere wereld te begeven, een wereld waarin zij succesvol kunnen zijn. 


Met deze kennis kunnen bestaande of aanstaande ouders al een bewuste start maken met het creëren van een juiste omgeving voor hun kind of kinderen, waardoor deze kinderen een juist wereldbeeld krijgen. 

Wil je meer balans in je leven?

Hoe verbeter jij jouw lifestyle en verhoog jij jouw persoonlijk B.I.D?


Als je staat voor datgene wat je wilt in jouw leven en je staat achter de keuzes die jij daarvoor maakt, dan zul je automatisch balans je leven krijgen.

Heb je er ooit bij stil gestaan wat balans werkelijk inhoudt? Heb je er ooit bij nagedacht hoe jouw inkomen en district, jouw directe leefomgeving, jouw persoonlijke zijn kunnen beïnvloeden?

We gaan wat dieper in op de onderdelen balans, inkomen en district en hoe jij daarmee de waarde van jouw persoonlijke zijn kunt verbeteren om zo een gezondere, rijker en gelukkiger lifestyle te realiseren. 

Wil je meer los kunnen laten in je leven?

Loslaten kan een van de moeilijkste dingen zijn die wij in het leven tegenkomen.

Heb jij ooit iets of iemand waarvan je zo hield en wat je zo koesterde moeten loslaten? 


Als je aan loslaten denkt, dan zou je kunnen zeggen dat je vaak of misschien wel altijd hebt moeten loslaten Maar deed je dat werkelijk? Heb je het ook werkelijk in je hoofd losgelaten of ben je over jouw gevoel heen gestapt en ben je verder gegaan met je leven? Kun jij loslaten of hou jij je er onbewust aan vast omdat het je een vertrouwd gevoel geeft? Je kent tenminste het gevoel en je blijft zo in jouw comfortzone, waar alles veilig en vertrouwd lijkt.


In veel situaties realiseren we ons niet eens dat wij emotioneel blijven vasthouden aan gebeurtenissen en situaties. We denken dat nare gevoelens, stress en angst een andere oorzaak hebben en ons blokkeren om verder te gaan.


Als je onderzoekt wat jou op welke manier dan ook tegenhoudt, dan kun je leren hoe je op de juiste manier kunt loslaten. Het mooie ervan is dat je op heel veel manieren kunt leren om los te laten. De resultaten zijn geweldig!


Het loslaten van gevoelens zoals boosheid, angst, schuldgevoel, onzekerheid, ongelukkig zijn, verdriet, pijn, niet geliefd zijn en eenzaamheid, zal je helpen om jouw potentieel te herontdekken, ruimte te geven en jou prachtige zelf naar buiten te brengen.


Jouw leven en jouw geluk kunnen ernstig beschadigen als je niet loslaat. Juist door het loslaten, door het echt te doen, zal het leven zich voor jou openen met ontelbare nieuwe mogelijkheden.    

Praktische informatie

Datum

Volgt z.s.m.

Tijden

Volgt z.s.m.

Locatie

Midden Nederland

Reserveer nu je plek voor deze training

Limited

General ticket

598,-

excl. BTW

 • Toegang tot de 2-daagse introductietraining 
 1. Boek Unique Life Creator
 2. Lunch 
 3. 30 minuten privé coaching met de trainer (online)

Limited

VIP ticket

698,-

Excl. BTW

 • Toegang tot de 2-daagse introductietraining
 • Boek Unique Life Creator
 • Lunch
 • 30 minuten privé coaching met de trainer (online)