Over The Unique Life Creator

Wij helpen jou bij het creëren van een betere balans, goede gezondheid, onafhankelijkheid en opwaardering van jouw persoonlijke waarde!

Onze missie

Onze doelstelling en geluk ligt in het uitdragen van de kennis, het toepassen ervan en mensen de mogelijkheid te bieden om ultiem gelukkig te zijn, zodat ook zij dat verder kunnen uitdragen.


The Unique Life Creator richt zich op het totaal van de mens, de balans tussen de fysiek en mentaal, 

onafhankelijkheid, vrijheid en leefomgeving.


Vanuit onze oorsprong zijn wij allemaal uniek! Ons puurste zijn kent geen dilemma of bezwaren, kent geen invloeden van buitenaf, kent geen goed of slecht. Maar het kent wel Liefde, universele Liefde. In alle ontwikkelingen en drukte van onze tijd lijken we steeds meer van onze oorsprong af te dwalen met als gevolg situaties als onbalans, veroorzaakt door stress, de ratrace, geld issues, ziekte, leefstijl en onze leefomgeving. Ik neem de mens die een behoeftevraag heeft graag mee op reis naar zijn of

haar unieke vrijheid.

Achtergrond en missie

The Unique Life Creator, Businesses of Training and Coaching is een bedrijf dat is ontstaan uit de behoeften van mensen om los te komen uit de rat-race en zonder stress, gezonder, gelukkiger en vrijer te kunnen leven.


De passie van Nelleke is om de mens centraal te stellen. Deze passie en haar gedrevenheid hebben geresulteerd in een uniek programma, dat gebaseerd is op een unieke combinatie van Ayurveda en NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Het is een mix van bewezen wetenschap, psychologische strategieën en handvatten voor zelfrealisatie, die zich zeker bewijzen.


The Unique Life Creator heeft een missie:

‘Het creëren van een gezonde, gelukkige en vredevolle samenleving door mensen wereldwijd te inspireren, motiveren en uit te dagen’.


Waarom deze training en coaching en voor wie?

Het is een prachtige aanzet om jou tot nadenken te zetten over jouw eigen leven. Deze training en kennis is bestemd voor ieder die hier behoefte aan heeft en veranderingen zoekt. Steeds meer ziekten doen zich voor die veelal gerelateerd zijn aan onze lifestyle, waaronder voeding, werk, leefomgeving maar vooral ook stress.


The Unique Life Creator heeft na jarenlange ervaringen en onderzoeken door specialisten in het werkveld, het basisprincipe van de Ayurveda als uitgangspunt genomen. Ayurveda, de aloude gezondheidswetenschap die meer dan 5000 jaar wordt toegepast, ziet ieder mens als uniek. Gebaseerd op iemands unieke ‘natuur’ adviseert Ayurveda over voeding, lifestyle, bewegen en vele andere zaken. Volgens Ayurveda doen ziekten zich voor als onze ‘natuur’ uit balans is. En dat kan fysiek én mentaal zijn. Vaak negeren wij de signalen totdat wij ziek worden en naar de dokter gaan voor een “snelle” oplossing. NLP (Neuro Linguistic Programming) helpt mensen om op een ander vlak gezond te worden en los te komen van oude emoties die in je leven in de weg kunnen zitten. NLP helpt je om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken.


Beiden vullen elkaar prachtig aan in The Unique Life Creator SystemTM dat speciaal is ontwikkeld om balans in je leven te vinden.     

Nelleke Scholten

Na enige jaren te zijn geconfronteerd met verschillende omstandigheden en na het overwinnen van (fysieke) uitdagingen, heeft Nelleke een paar jaar geleden besloten om ‘Los Te Laten!’ en haar passie en doel in het leven op te pakken; een Global Life Changer zijn.


In de laatste 20 jaar heeft zij zich ontwikkeld tot een professionele Life-expert, dé specialist in “Ayurveda meets NLP”, Empowerment Coach, Auteur van twee boeken en Public Speaker. Haar thema is “Loslaten!” Nelleke heeft een missie om mensen aan te sporen om ultieme vrijheid, een betere connectie en een betere lifestyle te krijgen, om zo gelukkig, rijk en gezond te worden en alles uit het leven te halen. Dit doet zij door het toepassen van haar creatie, ‘The Unique Life Creator SystemTM’.


Community

Daarnaast heeft zij het doel om een wereldwijde community uit te bouwen. Zij heeft hiervoor The Unique Life T.R.E.E.TM community opgericht, met als onderdeel The Unique Life T.R.E.E.TM Foundation, om een bijdrage te leveren aan de wereld (mens en natuur). T.R.E.E. staat voor Treasure, Respect, Empower en Embrace.


Opleiding

Nelleke is een gekwalificeerd Ayurvedisch therapeut. Naast de Ayurveda is zij ook opgeleid en gecertificeerd door internationale trainers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en financiële vrijheid, zij heeft actief deelgenomen aan een Mastermind groep en de Millionaire Mind Intensive. Daarnaast is zij NLP Master Practitioner, International Public- en Professional Speaker. Zij heeft verscheidene Empowerment trainingen, Empowerment coaching en verschillende Ayurveda trainingen met succes afgerond en vanuit haar ervaringen en trainingen The Unique Life Creator SystemTM ontwikkeld.


Vanuit de Financial Freedom Advanced training maakte Nelleke deel uit van een Mastermind groep, ‘SunPower’. Deze werd gevormd door een groep van vier mensen van verschillende leeftijden met verschillende disciplines en specialismen met het doel om elkaar te helpen, nieuwe ideeën uit te werken en elkaar te inspireren. 


Zij is een gecertificeerd NLP Practitioner en Master Practitioner. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de University of NLP in Amsterdam. Later heeft zij zich gespecialiseerd bij andere NLP opleiders onder andere als Hyet Coach bij Mpowerment trainingen.


Nelleke heeft deelgenomen aan de gecertificeerde opleiding van Andy Harrington’s Public Speakers University en met goed gevolg afgerond. Zij heeft de opleiding voortgezet bij de Professional Speakers Academy.


I Am Building The Global Movement of Empowered Change makers and By Choosing Love and Connection, We Change People’s Lives To Become Free, Happy And Healthy Forever!

Onze diensten

Trainingen

Persoonlijke coaching

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dankbaar

Nelleke is een inspirerende coach die je aan het denken zet. Ze heeft mij veel inzichten gegeven waar ik haar erg dankbaar voor ben.

Heidi Grisnich

  • Inzichten

    Nelleke is een inspirerende coach die je aan het denken zet. Ze heeft mij veel inzichten gegeven waar ik haar erg dankbaar voor ben.

    Heidi Grisnich

  • Inspirerend

    Nelleke is een inspirerende coach die je aan het denken zet. Ze heeft mij veel inzichten gegeven waar ik haar erg dankbaar voor ben. 

    Heidi Grisnich